A Ferrari gyors, csak Vettel alatt nem állt össze az autó


Sebastian Vettel elégedett a Ferrarival Franciaországban, bár azért a szabadedzések után egyértelmű, hogy még tudna fejlődni.

Sebastian Vettel az FP1-en és az FP2-n is ötödik lett, épp a csapattársa, Kimi Räikkönen mögött. A német egyelőre nem teljesen elégedett.
"Kicsit izzadtam, de nem annyira mint te. Nem tudom, mit csináltál az elmúlt másfél órában. Nem tudom, mit mondjak, a sisakrostélyomat egy kicsit kinyitottam, így bejött egy kis friss levegő." - válaszolta a Ferrari versenyzője, mikor a Sky Sports F1 munkatársa nem értette, a német miért olyan friss az edzést követően.

"Az autó gyors, de egyszerűen én ma nem tudtam gyorsan menni vele. Néha vannak ilyen napok. A pálya elég trükkös, és nem egyszerű mindent jól összerakni az elejétől a végéig. Néhány kanyarban elég nehéz eltalálni a tökéletes pontot."

"A hosszabb etapon szerintem több mindennel is megpróbálkozhattam. Kipróbáltam különböző íveket, és megértettem egy kicsit jobban. Remélhetőleg holnap előrébb indulhatok, és utána megtalálhatom a megfelelő ritmust. Az autó szempontjából szerintem szintén fejlődhetünk, hiszen még nem ott tartunk, ahol kellene."